ZONA M1 RADIO

ZONA M1 RADIO

folk entertainment

Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.

Add to favorites

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here