Radio MEFF

Radio MEFF

pop folk ethnic

Радио Мефф е музичка радиостаница во приватна сопственост, лоцирана во градот под Марковите Кули – Прилеп. Емитуваме програма на фреквенција од 98,7 MHz во стерео техника и напреден Радио Дата Систем. Постоиме и успешно работиме од 1993 година.

Add to favorites

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here