92.1 Capital FM

news entertainment 92.1 Capital FM është radio stacion regjional me studio në Fushë Kosovë dhe piken transmetuese në malet Berishë, duke ofruar muzikë, informacione trafiku, lajme, njoftime dhe argëtim.

RTK – Radio Kosova 1

news adult contemporary Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në…

Radio Vala Rinore

pop top40 adult contemporary Radio Vala Rinore is a broadcast radio station in Pristina, Kosovo, providing Top 40 Adult Contemporary Pop and Rock music.

Radio SHARRI

albanian Radio Sharri 96.4 FM Dragas is an Albanian first radio station. It is established in 26 June 1999, It broadcasts 24 hours a day, 12 months of the year….

  

Top Iliria Radio

variety Top Iliria Radio 90.8 – është një radio stacion transmetimi në Deçan , Kosovë , duke ofruar një shumëllojshmëri të muzikës.

Radio Dukagini

rock pop hard rock news Radio Dukagini 99.7 is a broadcast Radio station from Pec, Kosovo, providing Pop, Rock, Hard Rock Music and News programs.

Radio Llapi

news folk sports albanian Radio Llapi is a broadcast radio station in Podujevo, Serbia, providing Albanian language Folk music and News.

Radio Fontana

news talk variety community Radio Fontana ofron informacione aktuale dhe reale, nga vendi, rajoni dhe bota, emisione te ndryshme, debate, muzike, marketing etj.

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

news Radio Kosova e Lirë is a broadcast radio station in Kosove, Albania, providing News.

Radio Zeri i Shtimes

news talk community Radio Zëri i Shtimes është një radio stacion transmetimi në Štimlje, Kosovë , duke siguruar Komuniteti Lajme, Talk dhe Entertainment .

Radio Drenasi

news entertainment Radio Drenasi 92.1 është një stacion radio transmetim nga Drenas(Drenas), duke ofruar muzikë, informacion evropiane dhe argëtim .

Radio Zeri Mitrovices

pop top40 Radio Zeri Mitrovices is an internet radio station from Mitrovica, providing hit music.

Radio Peja

rock pop news Radio Peja sendet auf der Frequenz 93,00 MHz FM aus Peja im Westen des Kosovos.Das Programm umfasst Sendungen wie ein Vormittags-Programm, Nachrichten, Chat-Sendungen und Sendungen zu unterschiedlichen…

Radio Alba

alternative rock Radio Alba Kline is the people’s Choice online radio and fm radio station. They are Playing Alternative Rock music. They give you sounds like no-one else can. Radio…

Radio Ilirida

folk variety Radio Zeri i ILIRIDES ( Radio Ilirida ) është një stacion radio në internet nga Prishtina, Kosovë ofruar shumëllojshmëri dhe muzikë popullore.

Radio Plus 102.2 FM

dance house rock r'n'b pop hip-hop Open your ears and your mind will follow –> Radio PLUS 102.2 FM

Urban FM

rock pop indie alternative Urban FM is an alternative radio station which broadcasts 24 hours from Pristina, Kosovo on FM frequency 103.5. It is widely regarded amongst young people of…

Studio Rejan

talk islamic Studio Rejan is a live radio station dedicated to Islam Talk Quran.

Radio Rinia 98.4 FM

folk culture albanian Radio Stacioni i Pavarur “Radio Rinia” ka mbushur (16) vite që me sukses kryen veprimtarinë e vetë Informative, Edukative, Kulturore dhe Argëtuese, në Komunen e Gjilanit, Kosovë…

Radio POZHERANI 105.9 FM

pop folk Listen to Radio POZHERANI, Albania, Pozheran internet radio online

Radio Vicianum

pop news talk Radio Vicianum is a broadcast radio station in Vushtrri, Kosova, providing Community News, Talk and variety music format.

Radio Vizioni

pop folk RAdio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë .

Positive Radios EX YU

rock pop 80s hits Radio platforma iz Gračanice koja je počela sa radom u januaru 2013. godine, a čini je 17 internet stanica različitih žanrova. Na Ex-Yu Positive Gold možete…